noni fruit noni juice. Noni is een vrucht die groeit in warme streken. De officiële naam van de noni boom is Citrifolia Morinda. Het is een groen blijvende boom waaraan het hele jaar door nieuwe vruchten komen.
De inheemse bevolking van Tahiti gebruikt deze vrucht al eeuwenlang voor haar heilzame eigenschappen en als ondersteuning voor hun gezondheid.
De noni vrucht is nog niet zo lang bekend bij het grote publiek in Europa, maar daar komt langzaam verandering in. Steeds meer mensen proberen hun gezondheid te behouden en zoeken naar natuurlijke producten. Noni sap of juice is daar één van.
Wij hebben een 100% puur en zuiver nonisap in ons assortiment. Dit sap bestaat enkel uit geperst noni sap. Er is geen enkel ander vruchtensap of toevoeging gedaan.
Welke stoffen bevat noni fruit?
According to a Malaysian medicinal plants book, M. citrifolia chemical constituents are: 5,7-Acacetin-7-O-β-D(+)-glycopyranoside, ajmalicine isomers, alizarin, asperuloside, asperulosidic acid, chrysophanol (1,8-dihydroxy-3-methylanthraquinone), damnacanthol, digoxin, 5,6-dihydroxylucidin, 5,6-dihydroxylucidin-3-β-primeveroside, 5,7-dimethylapigenin- 4′-O-β-D(+)-galacto pyranoside, lucidin, lucidin-3-β-primeveroside, 2-methyl-3,5,6-trihydroxy anthraquinone, 3-hydroxymorindone, 3-hydroxymorindone-6-β-primereroside, α-methoxyalizarin, 2-methyl-3,5,6-trihydroxyanthraquinone-6-β-primeveroside, mono-ethoxyrubiadin, morindadiol, morindin, morindone (1,5,6-trihydroxy-2- methylanthraquinone), morindone-6-β-primeveroside, nordamnacanthal, quinoline, rubiadin, rubiadin 1-methyl ether, saronjidiol, ursolic acid, alkaloids, anthraquinones and their glycosides, caproic acid, caprylic acid, fatty acids and alcohols (C5-9), flavones glycosides, flavonoids, glucose (β-D-glucopyranose), indoles, purines, and β-sitosterol (Krishnaiah et al., 2012).
Wilt u ook eens Tahiti Noni sap proberen?
Kijk eens in de webshop